Velgen

Wij leveren zowel stalen als lichtmetalen sportvelgen. Bij velgen is het erg belangrijk dat deze voldoen aan de specificaties die de fabrikant voor uw type auto opgeeft. Daarbij moet u denken aan de breedte (bijv: 6 J ), inchmaat (bijv: 16 inch), ET waarde (bijv: 38), Steek (bijv: 5x100) en de naafdiameter.

Daarnaast moeten de velgen gemonteerd worden met passende bouten om loslopen te voorkomen. Als deze specificaties niet kloppend zijn voor uw auto, kan het zijn dat de band aanloopt in de wielkast, trilling in het stuur geeft, de velg helemaal niet past of dat de onderdelen van stuurinrichting en of wiellagers erg snel slijten.

U begrijpt dat het dus erg belangrijk is de juiste velgen onder de auto te monteren. Wij kunnen u helpen de juiste sport of metalen velgen te kiezen. Wij leveren alle inchmaten en modellen van goede kwaliteit.


Sportvelgen (lichtmetaal)

Velgen geven de "looks" aan een auto. Ze zijn er in vele uitvoeringen en maten.  Ze zijn er in blauw, oranje, rood, zwart, grijs, rechte spaken, veel spaken, kromme spaken, etc. Hiermee bepaal je de uitstraling die jij wilt, stoer, behouden, klassiek, kleurrijk.

Op de pagina velgen / zoeken ziet u een aantal logo's van onze leveranciers, klik erop en u kunt de beschikbare velgen bekijken. Als u de prijs wilt weten van de velgen van Alcar en wielengids en bijbehorende banden, stuur ons  dan een mail met velg merk, type en kenteken van uw auto. Wij sturen u dan een scherpe offerte met bijbehorend advies. Bij intertyre worden de velgenprijzen direct vermeld. Heeft u velgen gezien die er niet bij staan, neem vrijblijvend contact op, wij leveren vrijwel alle merken.

Lichtmetalen velgen zijn er vanaf 50,- p.s.

Stalen velgen

Wij leveren voor alle auto's stalen velgen. Vaak worden stalen velgen gebruikt voor winterbanden. Tevens leveren wij wieldoppen met en zonder logo in alle inchmaten.

Nieuwe Stalen velgen zijn er vanaf € 35,- p.s. en gebruikte stalen velgen vanaf € 10,- p.s.AANBIEDING Winterbanden : 

Passend voor : Hyundai i10 en Kia picanto

               - velgen met budget winterbanden 165-60-14 voor : 280,-

               - velgen met Hankook I'cept RS2 W452  165-60-14 voor : 360,-

Inclusief monteren, balanceren, ventielen, verwijderingsbijdrage en btw. Excl. eventuele wielbouten / moeren. Zolang de voorraad strekt.